Güzel Sanatlar Enstitüsü İlk Öğrencilerini Aldı

09 Şub

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Enstitüsü, Resim Anasanat Dalı ve Heykel Anasanat Dalı Tezli Yüksek Lisans Programlarına öğrenci kabul ederek, sanat alanında lisansüstü akademik kariyer yapmak isteyenlere kapılarını açtı.

2017-2018 Bahar Yarıyılı için ilk kez öğrenci alan Güzel Sanatlar Enstitümüzde, sınava başvurular ve ilgi yoğun oldu. Yapılan dosya değerlendirme ve mülakat sınavı ile Resim Anasanat Dalı’na 12, Heykel Anasanat Dalı’na ise 3 öğrenci kabul edildi.

Resim ve Heykel Yüksek Lisans programlarına ek olarak 2018-2019 Güz Döneminde; Sanat Tasarım, Radyo Televizyon-Sinema programlarında Tezli Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlilik programlarına öğrenci kabul etmeye hazırlanan Enstitümüz, büyük metropollerin kıyısında sanat ve tasarım alanında çağdaş ve disiplinler arası bakış açılarına açık, sanatsal bilginin üretildiği bir platform oluşturmayı amaçlıyor.